Sürüyolu İlkokulu

Telefon : 05354193755
WEB https://suruyoluortaknoktailkokulu.meb.k12.tr
Adres : Sürüyolu Köyü Muradiye VAN
VİZYON : .Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Dinamik, Öğrenmeyi seven, ve bu öncülleri ahlaki bütünlüğe bağlı şekilde yaşantısına aktarabilen bireyler yetiştirmek....
MİSYON : .Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, Dünya’da ve Türkiye’de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, Üretken, Yaratıcı, Sorumluluk sahibi, Bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :tam gün
Saatler : 08.30 - 13.50
Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Isınma : KALORİFER SİSTEMİ
Servis : Ulaşım köy araçları veya şahsi araçlarla yapılabilmektedir. Okul öğretmenleri isteklerine bağlı olarak okul lojmanlarında, Van merkez veya Muradiye merkezde ikamet etmektedirler.
Ulaşım : Ulaşım köy araçları veya şahsi araçlarla yapılabilmektedir. Okul öğretmenleri isteklerine bağlı olarak okul lojmanlarında, Van merkez veya Muradiye merkezde ikamet etmektedirler.
Yerleşim Yeri : Sürüyolu Mahallesi Muradiye /VAN
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : ile 45, ilçeye 35 km
Kontenjan Bilgileri : Okulumuzda şuan 2 kadrolu 1 sözleşmeli 3 ücretli olmak üzere 6 öğretmen bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :